10 de gen. 2011

De Viatge!

Hola!

Hui ha sigut el primer dia de Gener de classe, i com hem tingut Informàtica, toca entrada de Blog. Vull comentar diverses cosetes: la primera i més important, el nou Projecte (canviant les etiquetes). Hem de fer per grups (al final som Isabel, Alberto, Alex, Rubén i jo) la narració d'un viatge, que "hem d'investigar" per nosaltres mateixos. No vaig a ficarme en detalls, ja que tota la informació la podeu trobar a: http://salesianasinformatica.blogspot.com/2010/12/viaje.html .
Seguint amb la descripció de la classe, he de resaltar que hui només hem pogut decidir dues coses: l'itinerari i el cotxe. Així, per no desvelar sorpreses, només fique una pressa de pantalla de l'itinerari propossat.

Per finalitzar, m'agradaria comentar que aquest "nou" trimestre, el Blog parlarà. Sí, parlarà perque li he ficat nous Scripts: el primer, es un xicotet enllaç al final de cada entrada, que et redirigeix cap a una pàgina on es genera de manera automática una lectura del Blog. El segón es el sustitut del text informatiu del Blog, ara es un Avatar qui diu de qui es el Blog i tota la informació necessària. El vaig vore al Blog de Salesianas, i ara, li l'he copiat a Ricardo, je je.

Ja no hem queda res que comentar, en veurem, Abur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada