23 de des. 2010

Bon Nadal!

Hola!


Si ja se que porte uns quants dies de retard en aquesta entrada, pero no tenia temps, aleshores, no podia actualitzar. A vore, anem per parts ja que tinc molt per contar, anem per dies:

Dimarts 21: falten dos anys per a la suposada fi del mon, pero mentre esperem fins eixe dia, nosaltres ens dediquem a fer cartells de Nadal, i per fi els acavem, amb el que fique a aquesta entrada. Per altra banda, Ricardo ens dona les notes, i he tret un 9, que està prou bé, pero vull el 10, je je. Com? Docs ficant imatges dels treballs de classe a les entrades diàries, encara que després les puge a les planes del Blog. També vull comentar que els següents treballs els farem Isabel, Alberto, Alex, Grego i jo, concretament el projecte dels "Viatges". I per finalitzar, comentar que com havia fet un "Slide" de Nadal, Isabel i Grego el van copiar per codi al seu Blog, així es fa un regal de Nadal prou econòmic.

Dimecres 22: es el dia triat per començar les vacances, i com es tradició, al Col·legi cantem les típiques Nadales, encara que no guanyem mai. Peró abans d'aixó tocava vore els cartells que haviem fet a classe, i adivineu qual va ser el més aplaudit? EXACTE! El nostre de "SpongeBob", si ja ho savia jo...

Des del meu cor, vos desitge a tots les millors festes que pugau passar, BON NADAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada